Baza wegańska to neutralna mieszanka do lodów, wytwarzana wyłącznie z surowców roślinnych. Nasza wegańska neutralna baza może być wzbogacona pastami Albert w celu uzyskania tradycyjnych smaków: czekolady, orzechów laskowych, pistacji, wanilii i stracciatelli. Produkt certyfikowany przez VEGAN OK.
Zero & Zero to praktyczna i szybka baza gotowa do użycia. Zawiera niskokaloryczne mleko bez laktozy (mniej niż 0,1%) oraz nie posiada sacharozy. Zero & Zero służą produkcji niezwykle smacznych lodów, które mogą być spożywane przez ludzi z nietolerancją laktozy. Jest dostępny w następujących smakach: fiordilatte, wanilia, czekolada i kawa.
Yogosano to proszek do przygotowywania mrożonych jogurtów w procesie zimnym. Zaleca się rozpuszczenie produktu w wodzie o temperaturze 40 ° C na 30 minut przed zmrożeniem.
Jest to proszek do sporządzania mrożonych, jogurtowych mieszanek w procesie zimnym.
Jest to proszek do wytwarzania przyjemnie mrożonych jogurtowych mieszanek o wyrazistym smaku. Wykorzystywany w procesie zimnym.
Są to produkty mające na celu poprawę konsystencji produktu finalnego. Wpływają na strukturę nadając jej gładkość i kremistość. Wyróżniamy SOFT MIX, SOFT MIX NATURALE, SEMIFREDO PLUS oraz CREMIX.
Produkty są pakowane 5 kg. opakowania po 4 sztuki bądź 8 kg. opakowania po 2 sztuki w paczce.
Lukrecja to sproszkowany produkt do wytwarzania lodów o smaku lukrecji, sporządzany z czystego soku lukrecjowego w proszku.
Jest to produkt w proszku, który uwydatnia smak kakao.